Dezinsectie Bacau

DEZINTESCTIE BACAU

Unul dintre cele mai periculoase focare de infectie este reprezentat de prezenta daunatorilor ce poarta si transmit boli infectioase de risc inalt catre oameni. Dezinsectia, este procesul prin care ne putem asigura ca sanatatea noastra si a celor din jurul nostru este pe primul loc prin eliminarea si prevenirea infestarii unitatilor cu daunatori. Echipa DDD Nord – Bacau actioneaza impotriva daunatorilor cu o echipa de profesionisti, folosind substante de cea mai buna calitate, corespunzatoare pentru fiecare situatie in parte, respectand reglementarile legale.

dezinsectie bacau

Dezinsectia se refera la cumulul de procese ce asigura eliminarea focarelor de infectie distrugand insectele daunatoare cu ajutorul substantelor toxice protejand astfel mediul uman. Obiectivul operatiunii de dezinsectie este reprezentat de combaterea si preventia infestarii unitatilor cu daunatori, prevenirea transmiterii de boli infectioase si evitarea pagubelor materiale.

OBTINE O ESTIMARE DE PRET – SUNA ACUM! 021.9992

Tipuri de dezinsectie

Dezinsectia este importanta atat in mediul public, cat si in mediul privat si incepe prin pastrarea curateniei si controlul insectelor daunatoare pana la combaterea acestora si evitarea aparitiei de boli infectioase transmise de insecte.

Cumulul actiunilor de preventie a instaurarii focarelor de infectie se numeste dezinsectie profilactica si are ca obiectiv distrugerea parazitilor exact in momentul aparitiei lor, reducand astfel riscul infestarii.

Atunci cand avem de a face cu daunatori deja existenti putem vorbi despre o dezinsectie de combatere sau curativa ce are ca obiectiv distrugerea daunatorilor cu ajutorul substantelor chimice.

dezinsectie bacau
firma dezinsectie bacau

Dezinsectia pentru companii

Orice companie are obligativitatea de a realiza lucrari de dezinsectie. Acestea se efectueaza conform legii sau de cate ori este nevoie.

Conform reglementarilor legale, dezinsectia trebuie efectuata la anumite intervale de timp, in functie de tipul de unitate, chiar daca nu exista pericole de infestare. Mai exact:

  • Servicii de dezinsectie executete lunar pentru industriile sanitare, alimentare si institutiile de invatamant.
  • Servicii de dezinsectie realizate trimestrial pentru restul spatiilor publice si repetata dupa perioada de eclozare, la aproximativ 2-3 saptamani.

Echipa DDD Nord – Bacau efectueaza lucrari de dezinsectie impotriva insectelor daunatoare taratoare pe tot parcursul anului, iar pentru cele zburatoare din luna martie pana in octombrie.

Metode de dezinsectie

Dezinsectia se poate efectua atat prin metode mecanice asa cum sunt capcanele cu adeziv sau feromoni, lampile UV cu adeziv ce imobilizeaza insectele sau metodele chimice unde sunt folosite insecticide de ingestie sau contact in functie de tipul de daunator. Toate substantele folosite de DDD Nord sunt aprobate si recunoscute de Ministerul Sanatatii si se afla pe lista „Produse pesticide avizate pentru profilaxia sanitar-umana”.

De ce DDD Nord ?

  • Avem program NON-STOP!
  • Evaluam GRATUIT orice unitate si oferim solutii personalizate pe fiecare tip de caz!
  • GARANTAM succesul interventiei
  • Avem o echipa de profesionisti cu experienta de peste 10 de ani in domeniu!

Cere o oferta!

Nume (obligatoriu)

Email

Telefon (obligatoriu)

Judet (obligatoriu)

Suprafata estimata interior (mp)

Suprafata estimata exterior (mp)

Tip Interventie

DeratizareDezinsectieDezinfectieInterventii in baza unui contract

INTERVENTII NON-STOP · EVALUARE GRATUITA

Persoane Fizice: 0740.236.789

Persoane Juridice: 0753.236.789

Institutii Publice: 0753.236.789

Contabilitate: 0784.236.789

Call Center: 021.9992

whatsapplogo Whatsapp 0753236789

emailicon contact@dddnord.ro

anchor icon www.dddnord.ro