Dezinsectie Gandaci de Bucatarie

DEZINSECTIE GANDACI DE BUCATARIE

Gandacii de bucatarie

Exista mai multe specii de gandaci de bucatarie, printre care cei mai frecvent intalniti sunt gandacul rosu de bucatarie si gandacul negru de bucatarie. Acestea au dimensiuni cuprinse intre 13 si 15 mm si au o culoare maronie, respectiv neagra.

Acestia prefera zonele umede, intunecate si se hranesc cu resturi alimentare, dar si cu semnenii lor (alti gandaci – canibalism). Perioada de activitate este tot anul, asadar masurile de preventie trebuie sa fie mereu prezente.

dezinsectie-gandaci-de-bucatarie

OBTINE O ESTIMARE DE PRET – SUNA ACUM! 021.9992

Dezinsectia impotriva gandacilor de bucatarie

Curatenia spatiului reprezinta baza unui tratament de dezinsectie de succes. Spatiul trebuie igienizat, iar dulapurile trebui eliberate astfel incat echipa de interventie sa poata aplica insecticidele in tot spatiul infestat.

O interventie de dezinsectie impotriva gandacilor de bucatarie dureaza aproximativ 15 minute, insa poate varia in functie de dimensiunea spatiului.

Metoda de tratament este cea de pulverizare. Insecticidul este preparat conform instructiunilor si introdusa intr-un dispozitiv de pulverizare. Substanta este aplicata intr-un strat subtire in toate spatiile care fac obiectul infestarii.

Pe langa aceasta metoda de pulverizare, exista optiunea de a alege si aplicarea de gel. Acesta are o actiune mai lunga in timp si este aplicat in anumite zone cheie. Aceasta etapa suplimentara va poate ajuta in eliminarea mai rapida a daunatorilor.

Dupa o astfel de lucrare de dezinsectie, este recomandat ca spatiul sa fie eliberat pentru minim o ora. Substantele utilizate nu sunt periculoase pentru om sau animalele de companie. Este important sa nu spalati temeinic dupa interventie si sa lasati macar marginile / muchiile necuratate.

dezinsectie-gandaci-bacau
firma deratizare bacau

Pretul pentru o dezinsectie gandaci de bucatarie

In ceea ce priveste costul, acesta difere in functie de dimensiunea spatiului. In general, pentru o garsoniera, pretul unei lucrari de dezinsectie gandaci incepe de la 190 de lei si poate ajunge la 260 de lei, in cazul unui apartamente cu 4 camere.

Preturile prezentate sunt valabile doar pentru tratamentele de dezinsectie prin pulverziare. Pentru tratamentele care includ si aplicarea de gel puteti consulta acesta lista de preturi pentru dezinsectie.

Cere o oferta!

Nume (obligatoriu)

Email

Telefon (obligatoriu)

Judet (obligatoriu)

Suprafata estimata interior (mp)

Suprafata estimata exterior (mp)

Tip Interventie

DeratizareDezinsectieDezinfectieInterventii in baza unui contract

INTERVENTII NON-STOP · EVALUARE GRATUITA

Persoane Fizice: 0740.236.789

Persoane Juridice: 0753.236.789

Institutii Publice: 0753.236.789

Contabilitate: 0784.236.789

Call Center: 021.9992

whatsapplogo Whatsapp 0753236789

emailicon contact@dddnord.ro

anchor icon www.dddnord.ro