De ce DDD Nord ?

Despre Noi - DDD Nord

Cu o experienta de mai bine de 10 de ani in domeniu deratizarii, dezinsectiei si dezinfectiei, echipa DDD Nord isi castigat increderea clientilor sai in fiecare zi prin seriozitate si eficacitatea lucrarilor efectuate, ridicandu-ne astfel peste nivelul asteptarilor lor.

Activam impotriva oricarui tip de daunator sau parazit de la soareci si sobolani, la insecte taratoare sau zburatoare si pana la bacterii sau focare de infectie, actionand in conformitate cu situatia si apeland la cele mai potrivite metode.

Dispunem de o echipa de specialist cu experienta, pregatiti si instruiti pentru a putea face fata oricarei situatii garantand astfel reusita tuturor interventiilor. Echipamentele si substantele folosite sunt in conformitate prevederile legale din domeniu si sunt avizate de Ministerul Sanatatii, iar fiecare interventie este atent verificata de catre un supervizor.

AUTORIZATII

Companie DDD 100% Autorizata dpdv legal.

RECOMANDARI

Scrisori de Recomandare si Testimoniale de la clienti.

DE CE DDDNORD ?

Peste 10 ani de experienta in domeniul DDD.

Suntem deschisi si oferim serviciile noastre atat clientilor din mediul public, cat si din mediul privat si oferim posibilitatea semnarii contractelor pe termen lung la preturi competitive asigurandu-ne ca veti fi la zi cu toate interventiile si documentele necesare acestora in cazul unui control. Mai mult decata atat, echipa noastra lucreaza in program NON-STOP, astfel activitatea nu va fi intrerupta.

Bineinteles, detinem toate autorizatiile necesare pentru desfasurarea serviciilor DDD emise de “Directia Sanitar Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor” si GARANTAM calitatea interventiilor prin eliberarea Procesului Verbal in conformitate cu legea in vigoare.