Dezinfectie Bacau

DEZINFECTIE BACAU

Bacteriile, parazitii si virusurile sunt microorganisme nedetectabile la nivelul ochiului ce pot fi aduse sub diverse forme si din diverse medii in gospodarii sau institutii publice si reprezinta un factor de risc important in imbolnavirea populatiei.

De aceea, este important sa ne asumam responsabilitatea unui mediu curat si dezinfectat oriunde ne-am afla pentru a evita infectiile si imbolnavirea oamenilor si a animalelor.

dezinfectie bacau

Ce este dezinfectia ?

Dezinfectia constituie cumulul de actiuni si masuri luate pentru eliminarea microbilor in vederea dezinfectarii unitatilor si prevenirea raspandirii de boli contagioase cu ajutorul solutiilor toxice cunoscute sub numele de dezinfectate. Acestea sunt considerate optime numai dupa curatenia riguroasa a unitatii. Dezinfectantele reprezinta substantele de natura chimica ce ajuta la combaterea partiala sau totala a daunatorilor.

OBTINE O ESTIMARE DE PRET – SUNA ACUM! 021.9992

Tipuri si metode de dezinfectie

Dezinfectia este un proces pe care il putem aplica atat general, cat si local in functie de zona in care este efectuata.

La fel ca si Deratizarea sau Dezinsectia si Dezinfectia poate avea un caracter preventiv sau unul curativ in functie de fiecare caz in parte, asadar:

  • Dezinfectia profilactica sau preventiva, protejeaza spatial de posibilele infestari cu daunatori si combate inca din fasa bolile contagioase atat timp cat este respectata aplicarea sa periodica conform legii.
  • Dezinfectia de curativa sau de combatere se ocupa cu eliminarea focarelor de infectie si a bolilor contagioase deja instalate dupa raportarea primelor incidente si pana la eliminarea definitiva a acestora.

Metodele de dezinfectie posibile pot fi diverse si variaza in functie de specificul situatiei si al daunatorului:

  • Metodele mecanice: aerisire, ventilare, filtrare
  • Metodele fizice: prelucrarea ambientului cu aburi si aer cald
  • Metodele chimice: folosirea substantelor chimice si imprastierea acestora pe suprafete
  • Metode biologice: biofilter, biocamere, compostarea
servicii dezinfectie
dezinfectie

Cum se realizeaza dezinfectia ?

Desigur, exista mai multe metode de a realiza dezinfectia unui spatiu si anume prin pulverizare sau nebulizare.

In primul rand, pulverizarea este unul dintre cele mai intalnite si folosite procedee de dezinfectie, acesta constant in imprastierea particulelor de substanta la nivelul suprafetelor, obtinandu-se astfel, picaturi cu dimensiunea de 300 µ diametru.

In al doilea rand, nebulizarea sau “ceata rece” este cea de-a doua metoda de dezinfectie care are la baza apa ca si solvent, si este realizata cu ajutorul nebulizatoarelor ULV. Folosind aceasta metoda cantitatea produselor chimice este redusa, aceasta fiind recomandata mai degraba pentru zonele de interior intrucat picaturile obtinute prin acest procedeu sunt de 30 µ diametru.

De ce DDD Nord ?

DDD Nord are o experienta de peste 10 de ani in domeniul DDD, oferta posibilitatea de interventie in program NON-STOP si GARANTEAZA succesul lucrarilor. Mai mult decat atat, oferim EVALUARE GRATUITA pentru orice spatiu fie el in mediul public sau privat!

Cere o oferta!

Nume (obligatoriu)

Email

Telefon (obligatoriu)

Judet (obligatoriu)

Suprafata estimata interior (mp)

Suprafata estimata exterior (mp)

Tip Interventie

DeratizareDezinsectieDezinfectieInterventii in baza unui contract

INTERVENTII NON-STOP · EVALUARE GRATUITA

Persoane Fizice: 0740.236.789

Persoane Juridice: 0753.236.789

Institutii Publice: 0753.236.789

Contabilitate: 0784.236.789

Call Center: 021.9992

whatsapplogo Whatsapp 0753236789

emailicon contact@dddnord.ro

anchor icon www.dddnord.ro