Dezinsectie Plosnite de Pat

DEZINSECTIE PLOSNITE DE PAT - BACAU

Identificarea plosnitelor de pat

Plosnitele au mici dimensiuni, aproximativ 5 mm, au o culoare maronie si le intalnim cel mai des in tesaturi (pat, saltea, canapea, fotoliu) si mobilier din lemn. Activitatea acestora incepe noaptea, atunci cand ies din locurile in care se ascund pentru a se hrani cu sange de animale sau om.

Plosnitele sunt foarte periculoase pentru sanatate, unele persoane pot manifesta alergii puternice. Muscatura de plosnita este una care creaza senzatia de mancare si roseala in zona.

dezinsectie-plosnite-bacau

In casa, plosnitele ajung pe mai multe cai. In primul rand pot veni prin diverse crapaturi, tevi sau gauri neastupate, iar in al doilea rand, le aducem in casa. Plosnitele pot fi luate cu usurinta pe haine atunci cand calatorim cu taxiul, mergem la restaurant, la cinema sau la teatru.

Infestarea cu plosnite de pat poate reprezenta un real pericol. Acestea sunt considerate a fi, atat paraziti, cat si daunatori pentru igiena.

OBTINE O ESTIMARE DE PRET – SUNA ACUM! 021.9992

Ce presupune de o dezinsectie plosnite de pat

Procesul de dezinsectie plosnite de pat este alcatuit din doua tipuri de tratamente, care sunt executate in cadrul aceleasi interventii.

  • Tratamentul de pulverizare: Presupune pulverizarea de insecticid special in spatiul infestat, precum si pe obiectele infestate (pat, cadru pat, saltea, dulap, etc.).
  • Tratamentul de nebulizare: Acest tratament presupune utilizarea unui aparat special (nebulizor), care creeaza un nor dens de partile iritante ce forteaza plosnitele sa iasa din ascunzatori si sa ia contact cu substanta pulverizata anterior.

Dupa realizarea unui tratament de dezinsectie impotriva plosnitelor de pat, este recomandat ca incaperea sa fie parasita pentru cel putin 6 ore.

dezinsectie-plosnite-de-pat-bacau
dezinsectie-plosnite-bacau-2

Cate interventii de dezinsectie sunt necesare ?

Plosnitele se inmultesc foarte rapid si cam in orice mediu, deci gradul de infestare poate creste destul de rapid.

In cele mai multe cazuri, sunt necesare 2 tratamente de dezinsectie plosnite de pat, realizate la un interval de 2-3 saptamani.

Care este pretul unei dezinsectie impotriva plosnitelor ?

Preturile variaza in functie suprafata si spatiul tratat. In acest sens, am pus la dispozitie o lista de preturi pentru dezinsectie plosnite, in functie de nr de camere, pe care o puteti gasi in pagina PRETURI.

Pentru o garsoniera, pretul porneste de la 250 lei / interventie si poate ajunge la 360 de lei / interventie, in cazul unui apartament cu 4 camere.

Cere o oferta!

Nume (obligatoriu)

Email

Telefon (obligatoriu)

Judet (obligatoriu)

Suprafata estimata interior (mp)

Suprafata estimata exterior (mp)

Tip Interventie

DeratizareDezinsectieDezinfectieInterventii in baza unui contract

INTERVENTII NON-STOP · EVALUARE GRATUITA

Persoane Fizice: 0740.236.789

Persoane Juridice: 0753.236.789

Institutii Publice: 0753.236.789

Contabilitate: 0784.236.789

Call Center: 021.9992

whatsapplogo Whatsapp 0753236789

emailicon contact@dddnord.ro

anchor icon www.dddnord.ro