Dezinsectie Purici

DEZINSECTIE PURICI

Cum identificam puricii

Puricii fac parte din categoria daunatorilor periculosi, atat pentru sanatatea oamenilor, cat si pentru sanatatea animalelor. Ei se hranesc cu sange, iar intepatura lor poate cauza reactii alergice, senzatii de mancarime sau urticarie. Acestia sunt purtatori de diversi agenti patogeni ai diferitelor boli: tenia, bacterii si virusi (stafilococi, ciuma bubonica).

Puricii sunt foarte mici, dimensiunea lor este cuprinsa intre 1 mm si 4,5 mm, iar culoarea lor este rosu-maro. Acestia nu pot zbura, insa pot sari pana la 1 m inaltime, avand 3 picioruse foarte puternice. Se inmultesc pe toata perioada anului si pot trai pana la 1 an si jumatate.

dezinsectie-purici

OBTINE O ESTIMARE DE PRET – SUNA ACUM! 021.9992

Unde traiesc puricii ?

Exista doua categorii foarte des intalnite de purici:

  • Purici care traiesc in blana animalelor: de cele mai multe ori raman pe gazda tot timpul
  • Purici care ataca locurile de odihna ale gazdelor (locuinte): acest tip de purici stau aproape de locul de odihna al gazdei si o cauta doar in momentele in care au nevoie de hrana. De exemplu, specia PulexIrritantis, specifica omului, se hraneste noaptea, atunci cand gazda doarme, iar ziua se ascunde prin diverse crapaturi.

Cum scapi de purici ?

De cele mai multe ori, identificarea unei infestari cu purici este destul de simpla, insa eliminarea ei poate fi extrem de dificila si necesita interventia unei firme specializate in dezinsectie purici.

dezinsectie-purici-bacau
dezinsectie-purici-2

Dezinsectia impotriva puricilor

Un tratament de dezinsectie impotriva unei infestari cu purici in casa necesita utilizarea unor substante si echipamente speciale. Toate substantele pe care le utilizam sunt aprobate de Ministerul Sanatatii, ele fiind sigure pentru sanatatea oamenilor si inofensive pentru animalele de companie sau cele domestice.

O lucrare de dezinsectie, in functie de dimensiunea spatiului infestat, dureaza intre 15 si 30 de minute. Dupa realizarea tratamentului de dezinsectie purici este recomandat ca spatiul sa fie eliberat pentru cel putin 4 ore, deoarece substantele utilizate sunt foarte puternice, iar particulele care raman in aer ar putea cauza iritatii ale cailor respiratorii.

Daca va confruntati cu o infestare cu purici, nu ezitati si contactati cat mai rapid o firma de dezinsectie specializata. Pentru mai multe detalii legate de preturi, tipul de tratament si metoda de aplicare, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact de mai jos, prin email la adresa contact@dddnord.ro sau telefonic la 0740.236.789 sau 021.9992.

Cere o oferta!

Nume (obligatoriu)

Email

Telefon (obligatoriu)

Judet (obligatoriu)

Suprafata estimata interior (mp)

Suprafata estimata exterior (mp)

Tip Interventie

DeratizareDezinsectieDezinfectieInterventii in baza unui contract

INTERVENTII NON-STOP · EVALUARE GRATUITA

Persoane Fizice: 0740.236.789

Persoane Juridice: 0753.236.789

Institutii Publice: 0753.236.789

Contabilitate: 0784.236.789

Call Center: 021.9992

whatsapplogo Whatsapp 0753236789

emailicon contact@dddnord.ro

anchor icon www.dddnord.ro